Ελληνικά English
4 keys
ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ
ΑΜΑΛΙΑ ΜIΣΘΩΝΕΤΑΙ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ
ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ
ΑΝΩ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ-
ΞΕΝΩΝ ΝΑΙΑΣ.

tel:00306972711425
vlachogiannisv@hotmail
info@archontiko-amalia.gr

Καλώς Ήρθατε


Στο γραφικό χωριό Ζαγορά, στη συνοικία Άγια Κυριακή, βρίσκεται το παραδοσιακό ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΜΑΛΙΑ, κατάλυμα τεσσάρων κλειδιών, που είναι ένα συγκρότημα 2 παραδοσιακών κτισμάτων συνολικής επιφάνειας 266 τ.μ. σε μια έκταση δύο στρεμμάτων. Η πρόσβαση γίνεται από ανηφορικό δρόμο και καταλήγει σε ιδιωτική ευρύχωρη στάθμευση αυτοκινήτων. Eπίσης υπάρχει πρόσβαση Α.M.Ε.Α.

Κάντε κλικ για μεγέθυνσηΠρόκειται για ένα αυθεντικό αρχοντικό του 1867 (ΞΕΝΩΝ ΚΛΕΙΩ) και 1920 (ΞΕΝΩΝ ΝΑIΑΣ), τα οποία αναπαλαιώθηκαν το 2004 με πολύ μεράκι, σεβασμό και αυστηρές προδιαγραφές. Το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΜΑΛΙΑ διατηρεί την Πηλιορείτικη παράδοση και έχει όλα τα στοιχεία που καθόρισαν τους χώρους στην προηγούμενη χρήση.

Το παραδοσιακό ΚΛΕΙΩ φιλοξενεί έως 6 άτομα ενώ το πέτρινο σπίτι ΝΑIΑΣ αποτελείται από δύο αυτόνομες γκαρσονιέρες 2 ατόμων. Οι όμορφες διακοσμήσεις γύρω και μέσα στα σπίτια είναι τα έργα του διασήμου Πηλιορείτη ζωγράφου Κωνσταντίνου Κομνηνού, και κάθε δωμάτιο φέρει το όνομα από Μούσες και Χάριτες.

Στην υπέροχη πετρόχτιστη αυλή διαμορφώθηκε φροντισμένος κήπος σε τρία επίπεδα με κληματαριές, συντριβάνι, άνετα καθίσματα και μπάρμπεκιου-μπαρ, ώστε να απολαύσετε ανέμελες ώρες με την απεραντοσύνη του Αιγαίου και την πανοραμική θέα του καταπράσινου βουνού του Πηλίου. 'Ετσι θα αισθανθείτε όπως οι Θεοί, που σύμφωνα με τη μυθολογία επέλεξαν το Πήλιο για τη θερινή κατοικία τους.

Το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΜΑΛΙΑ προσφέρει το κλειδί για μοναδικές διακοπές κοντά στη φύση σε μια περιοχή που δεν θεωρείται προορισμός μαζικού τουρισμού. Ένα ξεφύγιο από τους ρυθμούς της καθημερινής ζωής, κάθε εποχή του χρόνου!

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση
KanteKlik Webdesign