Ελληνικά English
4 keys
info@archontiko-amalia.gr
ΞΕΝΩΝ ΝΑÏΑΣ
- studio διανυκτέρευση τιμή -

ΝΑÏΑΣ - το πέτρινο σπίτι


Το πέτρινο σπίτι είναι αναπαλαιωμένo σύμφωνα με τις προδιαγραφές για τους παραδοσιακούς οικισμούς και έχει διαμορφωθεί σε μια κατοικία που αποτελείται από δύο αυτόνομες γκαρσονιέρες.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Στο ισόγειο βρίσκεται μια γκαρσονιέρα ΑΡΕΘΟΥΣΑ 2-3 ατόμων με μεγάλη αυλή. Διαθέτει ένα καθιστικό με καναπέ (μονό κρεβάτι), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ξεχωριστό γοητευτικό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και μπάνιο με καλλυντικά μπάνιου, ντούς και τουαλέτα.


Στον όροφο βρίσκεται μια γκαρσονιέρα ΕΡΑΤΩ 2 ατόμων με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, διπλό κρεβάτι και μπάνιο με καλλυντικά μπάνιου, ντούς και τουαλέτα. Η γκαρσονιέρα έχει τη δική του βεράντα όπου το μάτι ξεκουράζεται στη ανεμπόδιστη θέα του Αιγαίου.

Τέλος οι δύο γκαρσονιέρες διαθέτουν μια σειρά από είδη κουζίνας και σερβίτσια, ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο και οικιακό μικροεξοπλισμό όπως τοστιέρα, καφετιέρα και βραστήρα. Επίσης υπάρχει θέρμανση για τις κρύες βραδιές, επιτραπέζια παιχνίδια, τηλεόραση, DVD-player, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet), και τηλέφωνο με δωρεάν αστικές/υπεραστικές κλήσεις.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - Οι γκαρσονιέρες στο σπίτι ΝΑÏΑΣ ενοικιάζονται μεμονωμένα για μια ελάχιστη περίοδο 2 διανυκτερεύσεων, αλλά και γίνονται κρατήσεις για ολόκληρο το σπίτι. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση
KanteKlik Webdesign Powered by FRIKTORIA